onsdag 18 april 2012

Vilken vecka

Alltså vilken inledning av veckan det har varit!

I måndags blev det ett lagom jobbigt (alltså inte jobbigt alls) spinningpass på 35 minuter. Men det var kul. Kände mig pigg och fit.

Igår tränade jag med min lilla adept Marcus (mer om detta senare) som jag coachade en aning med styrketräningen. Riktigt roligt!

Och idag. Ja, idag så cyklade jag än en gång för Kung och Fosterland. Vet inte hur långt jag cyklade. Kanske till Gnesta? Nyköping t.o.m.? Och allt utan att lämna spinningsalen! Tänk! Svetten rann från armarna, det droppade från pannan. Mitt ansiktsuttryck skiftade från sammanbiten över euforiskt lyckligt till svimfärdigt. Apropos svimfärdig: är det normalt att det svartnar framför ögonen flera gånger under ett spinningpass? Efterlyser även en spyhink men dom verkar inte ha kommit på denna bra idé. Konstigt.

Huddingehallen har ett 2-timmars långt spinningpass på lördag. Eftersom det vankas snö igen nu på lördag så ska jag för säkerhetsskull anmäla mig till det :)

Imorgon står BD och TSM på schemat. Bäst att packa och lägga sig nu.

1 kommentar:

  1. Klart man kan få det att svartna för ögonen vid spinning! Jag dunkade ju till och med pannan i styrändarna en gång när jag körde för allt vad tygen höll. Kommer fortfarande inte ihåg hur det var möjligt men smärtan i pannan var äkta :-) / Hälsningar Hasse

    SvaraRadera