tisdag 7 december 2010

2012 ING New York Marathon - Here I come!


Bild: Lånat från springtimetravel.se
Nu har jag fått en plats i förhandslistan på SpringTime Travels resa till New York Marathon 2012! Nu är det bara att köra, lugnt o sansat!

5 kommentarer:

 1. Jag sprang 2008, det är verkligen superhäftigt!

  SvaraRadera
 2. Gjorde du? Vad kul! Tror verkligen att det är superhäftig, en upplevelse. Åkte du med SpringeTime Travel?

  SvaraRadera
 3. Fasen vad häftigt. Har själv drömmar att springa New York Marathon men inte fått tummer ur ännu. Kanske att det blir 2013 eller kanske i bästa fall 2012. Dock så går ju platserna åt som bara den.

  SvaraRadera
 4. Visst, drömmen har ju funnits där länge. Men att boka maran i NY 2 år innan känns mycket konstigt. Och det tillkommer att jag ju aldrig har sprungit en mara förut´. Jag kanske inte alls trivs med det? Men det enda jag vet är att jag trivs med långa distanser. Stockholm Maran 2011 blir ju ett prov. I februari/mars 2012 får man slutgiltig bestämma sig om man vill följa med. Man förlorar 1000:- i handpenning men så har jag nu en plats säkrat åt mig också. Platserna gick åt mycket fort. Vet inte hur många som finns kvar i förhandsbokningen. Våga och satsa! :-)

  SvaraRadera
 5. Kul Anette, och grattis! För mig är det också lite av en dröm med NYCM. Även om den känns ännu längre bort än i vanliga fall då jag är dubbelt skadad sen tre veckor tillbaka. (Har inte ens orkat skriva om det på bloggen).
  Måste man boka 1,5 år i förväg ? Jag har också hört att de lottar ut startplatser åt de som aldrig sprungit i NYC tidigare. Kan man alltså köpa sig ur det kravet ? Är det dyrt ?

  Jag funderade förresten på att hänga med svd-Petra på hennes Prag-HM-resa. Det kanske kunde va ett bra träningslopp så att säga för dig också på vägen.

  Lycka till med träningen !
  Ta det lugnt o undvik skador !

  /Anders

  SvaraRadera