torsdag 10 november 2011

Ingen snö men ändå full fart

Ja, man vill ju gärna ha snö nu. Faktum är att jag börjar bli nervös. Nu är jag ju anmält till Öppet Spår (måndag) och vintern lyser starkt med sin frånvaro. Blir det ingen snö snart så ser jag mig nog tvungen att ställa in kalaset. Trots bokade skidhelger i Vägsjöfors (Branäs/Torsby kommun - 1 dag), Grövelsjön (3-4 dagar) och förmodligen Rättvik (ca 2 dagar). Någon dagsutflykt till Dalarna lär det ju också bli. Men ändå. Med mina förkunskaper ligger jag risigt till.

Trots det miserabla snöläget håller jag träningen uppe. Som vanligt är det spinning (1 gg/vecka), body pump (1 gg/vecka), core/funktionell styrka (1 - 2 gg/vecka), löpning (3-4 gg/vecka) och något annat pass som cykling tex. Dessutom har jag börjat komplettera med extra styrkeövningar för mage och axlar (gummiband och stavgång).

Har i helgen och början av veckan känt av halsen. Jag hoppas att det inte utvecklas till en förkylning? På lördag ska jag nämligen hämta mig cykel (MTB) på Ekerö. Det var tänkt som så att jag springer dit och cykla tillbaka. Det bör bli ett fint långpass (runt halvmaran).

På söndag är det då återigen dags för TSM. Det ska bli testlopp och vi i 4.30-gruppen ska minst springa på 28:30 min (5 km). Det bör inte vara något problem. Dessutom får vi ledare äntligen våra fina ASICS-jackor med TSM-loggan och våra namn på. Vad kul det ska bli!

Vad mer (träningsmässigt alltså): jo. Jag har köpt allt för att kunna valla: vallaställ, vallagärn och box med innehåll. Allt från Ski Go/Team Sportia till specialpris under längddagen! Snart ska jag rigga upp allt på balkongen och trakasera mina stackars skidor. Nääää, snabbt i spåret ska jag bli. :) Ett par handskar och ett vätskebälte hann också trilla in i korgen.

Som sagt var - nu saknas det bara snön!

Bjuder så länge på TSM ledarporträtten och ASICS reklam.
Bilden togs av självaste Micke Sjöblom/www.zebrabild.com :)

1 kommentar: