fredag 27 maj 2011

Sista förberedelser

Om mindre än 24 timmar så är det dags, då smäller det. En av mitt livs hittills största utmaningar.

Kommer jag att klara loppet? Kommer jag klara loppet under 5 timmar? 4:45? 4:30? Hur blir upplevelsen? Hur reagerar jag när "väggen" kommer? Blir det kallt? Varmt? Lagom? Blåsor? Kommer jag ha problem med vätskan? Törst? Hunger? Hur klarar man av trapporna ner för Östermalms IP efter loppet? :)

Jag ser framemot imorgon, jag ser framemot den långa löprunda (för mer är det väl inte?), jag ser framemot jublet av alla människor, ser framemot att träffa kära och bekanta längs med banan.

Då återstår bara en sista fråga: hur blir taktiken. Tror det eller ej men jag pendlar fortfarande mellan att hålla ett jämt öppningstempo på kanske 6.30-6.45 (4:34 -4:45 h) och eventuellt ökar i slutet något om man har krafter kvar eller går helt på känsla, dvs ännu lugnare i början - snigelfart. Bara njuta och ta sig runt med en bra känsla. Åt ena sidan har man självförtroendet i kroppen, har tränat för 4:30 åt andra sidan har man aldrig upplevt detta och vet inte hur kroppen kommer att reagera. Jag låter dagsformen avgöra.

Då kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar