onsdag 6 april 2011

Helt borta...

... från allt. Så känns det just nu. Har fortfarande inte vågat mig ut. Fastän jag tror att det inte är någon fara längre med förkylningen. Men tröttheten i kroppen, en rinnande näsa, slem i halsen, huvudvärken har gjort att jag hellre hoppat över ett löppass.

Men imorgon, imorgon vill jag verkligen vara med på TSM-träningen. I vissa ögonblick så kicklas det i benen. I andra så vill jag lägga ner hela löparkarriären. Nej - så illa är det inte faktiskt. Men nu har jag inte sprungit i ca 1,5 veckor och det känns som en evighet. Helt otroligt. Man känner sig knappt igen på bilder som är tagna bara några veckor tidigare, Annette med löparkläder och ryggsäck efter 18 km. Var det verkligen jag?

Hoppas jag kommer in i spiriten igen. Längtar verkligen efter den dära sköna utpumpade känslan, "flygande" ben. Hoppas att jag har lite mer att berätta imorgon kväll.

2 kommentarer:

  1. Att vara sjuk förstör verkligen. I helgen blev det ingen styrketräning för mig pga snuva, rosslig hals och trötthet.

    Hoppas att orken kommer åter snart för dig, så du kommer det kännas härligt igen. Jag behöver min träning - jobbet gör mig helt "knas" just nu. Behöver fokusera på annat. Och träning är ju perfekt.

    SvaraRadera
  2. Ja, du har helt rätt. Man blir totalt knäckt. Har inte kunnat köra spinning på flera veckor nu. Antingen har jag varit sjuk eller så är det för mycket jobb att man inte hinner på lunchen. Man blir nästan koko. Men så fort det tar fart igen så går humöret uppåt också. Kämpa på du med!

    SvaraRadera