torsdag 7 april 2011

Mjuk träningsstart

Idag har jag åtminstone fått en del av min identitet tillbaka. Och en del av min rutin. På torsdagar är det body pump och som tur var gick det bra att smita iväg under lunchen, ifrån alla möten och förpliktelser. Energin är inte tillbaka ännu och det blev inga tunga vikter direkt. Jag drack mycket under passet, var ofta tvungen att stanna upp för att jag blev snurrig och det blev svart framför ögonen. Man är inte helt frisk ännu trots allt.

Det som jobbet inte krävde under lunchen krävde den på eftermiddagen. Jag kom inte iväg 15.30 för att hinna till stan i god tid till TSM-träningen. Tanken var då att ta sig ut på egen hand, åtminstone en kort, mjuk runda. Men icke. Hemma luktade det nystekt bacon - Daniel hade lagat en cesarsallad som han höll på att dyka upp. Och efter maten känner knappt någon för att ta på sig skorna. Viljan räckte inte idag. Men det var kanske lika bra med tanke på min hälsa just nu.

Kommer formen någonsin tillbaka? Kommer jag någonsin känna mig som en marathonlöpare igen? För så kände jag mig under de senaste veckorna! (Innan jag blev sjuk i varje fall...). Finns det hopp?

2 kommentarer:

  1. Det är klart du kommer tillbaka!! Det är bara början av april än... Men ta´t lugnt i början!

    SvaraRadera