söndag 10 oktober 2010

Hässelbyloppet - check!

Galen blick strax före målet! Foto: privat

Jag tog mig till starten och... fullföljde! Tiden blev 1:03:24 med en mellantid på 31:19. Det är helt ok med tanke på att jag inte har tränat i 1 månad nu och att jag inte pressade mig som jag kunde ha gjort. Men det var ju inte meningen med loppet. Det skulle vara ett roligt lopp. Och det blev det också.
  • Stämningen var toppen. Alla var taggade och trevliga.
  • Jag startade i Damer Motion 3 och det var aldrig trångt. Lagom med tjejer.
  • Banan var kanon: flack och på snabb asfalt. Endast en mycket kort bit gick på kullersten. Och så klart starten på gräsmatta och målet på Hässelby IP. Jo, lite trist att springa bland höghusen i Hässelby och Vällingby men man kan inte ha allt ;)
  • Upploppet var riktigt roligt: Att springa in på en IP är en härlig känsla. Underlaget är suveränt, alla applådera. Fantastiskt!
  • Vi fick medalj, banan och gratis kaffe vid målfållan. Tyvärr hade Powerraden tagit slut. Minuspoäng här.
Och så sprang min svägerska sitt första lopp. Otroligt bra kämpat, Johanna! Ett stort GRATTIS! Träffade även på löpblogg-kollegan Ellen som persade på banan! Grattis Ellen.


Johanna, min svägerska på upploppet. Foto: privat

1 kommentar:

  1. Hej Annette! Så kul att springa på dig på banan! :-) Och bra jobbat! Jag tycker att du har gjort en kanontid med tanke på att du varit sjuk senaste månaden och inte kunnat träna, du var ju inte superlångt från ditt PB!

    SvaraRadera