lördag 20 augusti 2011

Att gå på nya vägar


Eller att prova nya löprundor...

Ibland är det skönt att ta samma gamla vanliga runda, att inte behöva tänka efter. Man kan vägen, vet vart det leder, känner varenda sväng, varenda backe. Men ibland, ja, ibland kan det vara spännande att prova något nytt.

Jag har hört att det finns en motionsslinga vid Sundby Gård i Huddinge. Det ligger ju så att säga på samma gata som vi bor på. Självklart att man måste prova den. Jag hade ingen aning om längd eller hur kuperat slingan är. Grus? Asfalt? Blandat? Stigar? Hade inte ens någon aning vart exakt den skulle gå.

Nåja, det var en kort och kuperat slinga på nästan exakt 2 km. Jag sprang den 2 gånger. Totalt blev det 4,7 km. Det kan man leva med som första pass på länge och med lite av förkylningen kvar i kroppen. Det är ju ca 6 km från mitt hem till Sundby Gård. Mmmmhhh... lagom för ett trevligt långpass med lite backträning? Inte så dumt.


Kort men kuperat slinga. Skärmdump från Garmin Connect.

Skärmdump Garmin Connect.

3 kommentarer:

 1. Ingen större risk att du går vilse. Hemmatrakter, GPS och ledarhund. Känns som ett säkert tränande. Kul med filer från Garmin. Hälsningar Hasse

  SvaraRadera
 2. Känns alltid lika trygg med ledarhunden. Hon är ju en äkta spår-/försvars-/kamphund. Alltid att lita på!

  /Annette

  SvaraRadera
 3. Har man växt upp i hunddagisets Dobermann-Pitbull rum så har man. When the going gets tough, the tough gets going.... / Hasse

  SvaraRadera