torsdag 25 augusti 2011

Morgonjogg och lite cykling med hunden

Morgonjogg är verkligen inget för mig. Orkade precis med 4 km och då fick jag lägga in lite gång. Men definitivt en nyttig erfarenhet och träning att springa på tomt mage och inga energier kvar i kroppen.

Cyklade sedan efter frukosten bort till cykelaffären för att få stänkskärmar och pakethållare monterad på MTB:n. Behöver ju pakethållare för att kunna montera Heidis hundkorg. Gjorde cyklingen till ett kort träningspass, pressade farten ordentligt, mjölksyran hälsade på. Fick totalt ihop 21 km.

Sedan gick första färden med hunden utmärkt. Jag vet att hon älskar att springa bredvid cykeln men att sitta och njuta i korgen verkade inte heller så dumt. Hon var cool-lugnt och sträckte nosen in i vinden. Verkligen fantastisk hund jag har.
Heidi i hundkorgen efter första cykelturen.
Korgen är köpt i Tyskland, hittade inga lämpliga här i Sverige. Priset, frakt, skärmar och pakethållare kostade lika mycket som cykeln som är inköpt på blocket! Och då var korgen budgetvarianten kan jag säga. Helt otroligt! Men den sitter stadigt på cykeln och redan denna vecka kommer jag ta med henne till Flottsbrobacken. Perfekt att cykla till motionsställen istället för att ta bilen!

2 kommentarer:

  1. :) Verkar väldigt praktiskt men det ser lite roligt ut. Lite som sista sjömannen som lämnar det sjunkande skeppet i en tunna. Men vem bryr sig? Det viktigaste är ju funktionen! / Hasse

    SvaraRadera
  2. Javisst ser det roligt ut :) Nää precis, vem bryr sig, det är ju superpraktiskt. Kanske kan cykla till jobbet nu och lämnar Heidi på vägen på dagiset? Andra har barnstolar för sina barn, jag har hundkorg för mitt barn.
    /Annette

    SvaraRadera