tisdag 2 augusti 2011

Fjällräven Classic, löpning i hettan, osv

Oj vad det är saker på gång, jämnt, hela tiden, dygnet runt. Det enda man hinner och orkar med under sin "fritid" är att slappa. Nejdå, träningen kommer inte så kort som man skulle kunna tro.

Har inte haft någon semester hittills och har jobbat 9-12 timmar per dag de sista veckorna. Helt vansinnigt. Jag som trodde att det skulle vara lugnare på sommaren, men icke. Då är man helt mosat på kvällarna. Men innan man hamnar i soffan/vid grillen/vid badet/hos släkt och vänner så har man ändå fått in ett och annat träningspass, mest under lunchen. Jag var tex helt omedveten om de fina löpstigar som finns runt omkring Snäckviken i Södertälje: upp och ner för skidbackar, snabbdistans med flera manliga harar. Har dessutom fått utlopp för lite lek som löpcoach på söndagspassar, jätteskojjigt! Tja, o så har det ändå blivit några spinningpass med Ramstein som piska.

Inte att glömma alla träningspass med fullpackat rygga - Hellas, Lidingö, transportsträckor åt alla håll... För om bara 3 dagar så sitter Heids och jag i ett litet vandrarhem i Kiruna, kokar lite ravioli (kanske) och förbereder oss mentalt för en hård men otrolig vacker resa genom fjällen. Oh, ingen anar vad jag längtar!!! Och Fjällräven Classic är ju inte den enda vandringsresa som jag gör i år. Oh nej. Det blir så mycket mer, så mycket roligare!

Men nu räcker det med skriverier för nu måste jag faktiskt förbereder mig för fjällvandringen, fila på packlistan, väga in utrustning, kanske bygga upp tältet än en gång...

1 kommentar:

  1. Du är duktig Annette! Kämpa på och lycka till!
    Hälsningar Hasse

    SvaraRadera