måndag 16 maj 2011

Marathonmat?

Såhär ser vår välfyllda kylskåp ut inför den kommande veckan. Nästan bara nyttigheter.


På söndag kväll blev det en cesar sallad med BBQ-marinerat kyckling och rostade pinjenötter istället för crutonger. Lite knäckebröd med smör och iskall vatten till det. Mums. (Resterna följde med till måndagens matlåda; med en stor risifrutti som efterrätt blev det den perfekta lunchen.)


Vi försöker alltid att få till en fruktsallad under helgen. Denna innehöll
- 1 banan
- 1 nektarin
- några vindruvor
- 2 passionsfrukt
- 2 kiwi
- saft av en halv lime
- bra honung
- kanel
- citronmeliss
(2 stora eller 4 mindre portioner)


Grädden (ca 150 ml tror jag det var?) sötade jag med lite vanlijsocker och hermesetas. Allt gick åt! Välförtjänt efter dagens långpass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar