fredag 7 januari 2011

Spinning, löpning och skidåkning

Spinningpass i onsdags, följd av 7 km lätt till medelhård löpning på löpbandet. Oh vad kul det var med både flåset på cykeln och ett skönt pass på löpbandet. Körde fuskmetoden då foten inte känns helt ok ännu.

Igår, torsdag, blev det 8 km skidåkning i mörkret på golvbanan med kollegan Kerstin. Eftersom det hade kommit en mängd nysnö så fanns det knappt några spår. Kerstin hade kämpigt med sina gamla skidor som saknade glid helt o hållet. Fick till slut köra om henne för att inte riskera att hela tiden åka på henne. Stackarn. Hon får nog snart uppgradera sin utrustning.

Imorse blev det samma 8 km igen på nyspårat golvbana. Denna gång med Ellen som tidigare drev bloggen "I gyllene löparskor". Det var riktigt roligt, dock mycket blöt och halt. Vi tog det lugnt och chattade en del om det ena och det andra. Vi hade ju aldrig träffats på riktigt förut (förutom en gång under Hässelbyloppet), då fanns det (och fortfarande finns) en del att komma ikapp med. Vi får nog ordna en lugn distansjogg nästa gång för att slippa blockera spåren, hehe. Vad roligt att träffa bloggkompisar på riktigt!!!

Nu väntar egentligen 5 km fartlek (inkl. 2 km upp- och nedjogg). Har lite svårt att motivera mig till passet, särskild med tanke på den fortfarande något ömmande foten. Får dock hela tiden tänka på mitt mål: hur ska jag klara av målet om ca 4 månade (oh redan???) om jag inte tar mig ut nu? Kan väl försöka med ett något lugnare och kortare pass då?

2 kommentarer:

  1. Tack för trevlig skidåkning! Det var jättekul! Vi får springa nästa gång, svårt att prata och åka samtidigt. ;-)
    Kan du inte cykla eller gå på spinning i stället för löpningen i någon vecka? Jag cyklade lite efter min stukning och det funkade toppenbra med foten (gjorde inte ont ALLS så länge jag satt ner på cykeln) och kör man t ex ett hårt spinningpass får man verkligen träna upp konditionen också så att man inte tappar den. I och för sig springer man inte, men det är fortfarande långt kvar till maran och du hinner specialträna kvalitetspass innan dess!

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt det låter att åka skidor, jag får nog skaffa mej ett par laggar.

    SvaraRadera